“Fashion is over very quickly,
style is forever”
Mr Ralph Lauren

Galleria Laurenzo Men
Henegouwenstraat 3
9000 Gent

Telefoon
09 2 333 888

E-mail
[email protected]

Openingsuren
Maandag: 11-18u, Dinsdag-Zaterdag: 10-18u
Gesloten op zondag

Shop op zondag
Open iedere eerste zondag van de maand

Galleria Laurenzo… al meer dan 30 jaar een icoon in de retailwereld. Gelegen in hartje Gent, de bakermat van creativiteit en vernieuwing, met een cliënteel over gans België en daarbuiten.

Onze collecties gaan van klassiekers met een twist tot unieke fashionitems en een continue flow-over van seizoen naar seizoen.

Laat je verleiden door ons uitgebreid aanbod van luxemerken.

Polo Ralph Lauren blaast bij ons een preppy wind doorheen elk seizoen. Het less-is-more principe geldt meer dan ooit voor deze bon-chique, bon-genre.

Jacob Cohën premium denim uit Japan, handmade in Venetië en afgewerkt met fraaie details. Het ultieme draagcomfort! Must-try bij uw volgende winkelbezoek.

Paoloni, stijlvolle blazers en mantels, made with love in Italy.

Hogan, Italiaanse hippe en sportief ogende sneakers met het zo goed herkenbare H-logo op de flank van de schoen. Good to know: Galleria Laurenzo is in de Gentse regio het enige verkooppunt!

Bobbies, hedendaagse loafers geïnspireerd door een open minded Parijse nonchalance. Artisanaal gemaakt voor u in Portugal met respect voor de ecologie.

Ontdek onze jassen en trendy bodywarmers van Woolrich, Parajumpers en Canada Goose.

Liever zon, zee en strand? Kom dan een stukje Caraïben shoppen met de badmode van MC2 Saint-Barth.

“Dress to the occasion” is onze leuze. Wij zijn doorlopend open van maandag tot zaterdag alsook de 1e zondag van de maand.

Ons gepassioneerd team maakt graag tijd voor u…

ALTIJD WELKOM!

Stuur ons een e-mail